De renovatiewoningen aan Paus Joanneslaan in Erp zijn klaar!

De 27 woningen aan de Paus Joanneslaan zien er weer top uit en zijn klaar voor de toekomst. Caspar de Haan zorgde voor een complete transformatie van de woningen. Het isoleren van de woningen, het plaatsen van een nieuw dak, kozijnen en buitendeuren, de vervanging van het voegwerk en de installatie van zonnepanelen zijn slechts enkele van de vele verbeteringen die zijn doorgevoerd. Het complex heeft nu een moderne uitstraling dankzij het sedumdak, het nieuwe schilderwerk en de mooie innovatieve biobased-panelen aan de buitenzijde van de woningen.

Fijne samenwerking met bewoners
Bijzonder aan dit renovatieproject is ook dat de meeste werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl bewoners er konden blijven wonen. We hebben er alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. Slechts drie bewoners moesten tijdelijk in een leegstaande woning verblijven omdat de dakisolatie van binnenuit is aangebracht. We zijn blij dat dit goed is verlopen en dat onze inspanningen hebben bijgedragen aan het welzijn van deze huurders, voornamelijk senioren.

In het begin waren er enkele huurders en familieleden die tegen de werkzaamheden opzagen. Gelukkig hebben we hun zorgen kunnen wegnemen en het vertrouwen hersteld.

We wensen de huurders veel plezier in hun vernieuwde, energiezuinige woningen. We zijn ervan overtuigd dat zij volop gaan genieten van het comfort en de duurzaamheid die deze renovatie heeft gebracht.