Actueel nieuws

Tips om je huis koel te houden

Hoe hou je het huis koel tijdens zo'n warme zomer? Ga voor een slimme én energiezuinige oplossing: houd overdag de warmte zoveel mogelijk buiten. We geven je een aantal tips.

20 flexwoningen in Erp opgeleverd

Vrijdag 5 augustus was het zover! Het is Area gelukt om in anderhalf jaar tijd 20 flexwoningen te realiseren in Erp. Momenteel nemen de eerste bewoners hun intrek in de woning.

Winnaars droomslaapkamer bekend

In de Areander van april kondigde we de prijsvraag voor kinderen aan: Teken je droomslaapkamer!
Vandaag zijn de winnaars bekend gemaakt.

Appartementencomplex in Uden krijgt de naam ‘t Houdthof

Aan de Loopkantstraat in Uden is voor Area een appartementencomplex gerealiseerd door Hendriks Coppelmans wat voortaan de naam ’t Houdthof draagt. Zaterdag 16 juli was in het bijzijn van bewoners, omwonenden en betrokken partijen de onthulling van de naam.

 

Wooncomplex Carolushof gaat van het gas af

Area zet een volgende belangrijke stap in het verduurzamen van woningen. Op het dak van de Carolushof in Uden wordt een duurzame energie-installatie gebouwd door R&R Systems en Hazenberg Bouw B.V. waardoor het gehele gebouw van het gas af kan. 

Hoogste punt gevierd bij nieuwbouw Kloosterveldt

Aan de rand van Veghels Buiten groeit Kloosterveldt. Deze nieuwbouwwijk is niet alleen architectonisch bijzonder vanwege de kloosteropzet, maar ook door de evenwichtige mix van koop, vrije sector huur en sociale huur. Iedereen die graag landelijk wil wonen heeft in Kloosterveldt mogelijkheden.

Ons jaarverslag 2021 staat online

In 2021 zijn er mooie woonresultaten geboekt door het toevoegen van 87 nieuwe woningen. Het aantal woningen dat gerenoveerd en verduurzaamd is (met de GO+ trein) komt uit op 285.
Ook op het gebied van leefbaarheid maken we mooie stappen. Met onze partners hebben we steeds meer projecten gezamenlijk opgepakt. En dat terwijl we nog midden in een coronapandemie zaten.

Afrekening servicekosten nu ook digitaal

We zijn gestart met de verzending van de afrekening van de servicekosten. Deze krijg je per e-mail als je eerder hebt aangegeven post voortaan digitaal te willen ontvangen.