Actueel nieuws

We worden steeds digitaler

We merken dat steeds meer mensen het prettig vinden om per mail geïnformeerd te worden. Daar werken wij graag aan mee, want het is duurzamer, sneller en het scheelt in de kosten. Postex is het bedrijf dat ons hierbij gaat helpen.

Huurverhoging per 1 juli 2022

Per 1 juli verhoogt Area de huren met 2,3%. In 2021 zijn de huren niet verhoogd, maar dit jaar voeren we wel een gematigde huurverhoging door.

24 sfeervolle appartementen in Veghel opgeleverd

De bewoners van de 24 nieuwe appartementen in het centrum van Veghel zijn al flink aan het klussen. 24 maart kregen zij de sleutels van hun nieuwe woning uit handen van Area. 14 april was er het officieel moment van de oplevering.

Stijgende energieprijzen

De ontwikkelingen van de prijzen voor energie zijn dagelijks in het nieuws. Ook bij Area krijgen we veel vragen van bewoners die zich zorgen maken.

Area heeft ruim 40.000 zonnepanelen gelegd

Area is in 2017 gestart met haar zonnepanelenproject. Bij elke woning waarvan het dak geschikt is, boden we de bewoners aan om zonnepanelen op hun dak te leggen. Zónder huurverhoging.
Inmiddels is het project zo goed als afgerond en hebben we meer dan 40.000 zonnepanelen gelegd op ruim 6.000 woningen. En daar zijn we enorm trots op.