De renovatie van de Hertog Janstraat was een razendsnelle rit!

In maart begonnen we aan de renovatie van twee woongebouwen aan de Hertog Janstraat in Veghel en deze is nu al klaar.
De renovatie heeft een aanzienlijke verbetering gebracht in de kwaliteit van de 21 appartementen. We hebben we met succes de woningen naar energielabel A gebracht door het installeren van hybride verwarmingsinstallatie, het goed isoleren van de woongebouwen en het plaatsen van zonnepanelen. Door deze duurzame aanpassingen genieten de bewoners nu van meer comfort in hun woning en hebben we meer grip op hun woonlasten.

Naast de renovatie hebben we ook aandacht besteed aan de algemene ruimtes van de woongebouwen. De entree en de gangen hebben weer een mooie uitstraling en er is een extra fietsenberging geplaatst.

Bewoners
Voor de start van de uitvoering zijn onze bewoners geïnformeerd. Dankzij ons toegewijde en deskundige team hadden we in no-time een volledige goedkeuring van alle bewoners op het verbetervoorstel en op het nieuwe energiecontract.

Duurzaamheidsambities
In lijn met onze duurzaamheidsambities om circulair en biobased te bouwen hebben we de daken van hergebruikte dakpannen voorzien en is de fietsenberging gebouwd met een houtenskelet.

Natuurlijk is geen enkel project vrij van uitdagingen en we hebben te maken gehad met onverwachte situaties, zoals een overstroming als gevolg van slecht weer en wijzigingen in de planning. Het projectteam heeft dit allemaal snel en vakkundig opgelost.

De laatste kleine werkzaamheden worden na de bouwvak afgerond.