Contact
Vragen? Laat het ons weten

Servicevideo's

Area heeft servicevideo’s die jou helpen bij het uitvoeren van onderhoudsklusjes.


Hoe verwissel ik de batterij van mijn rookmelder?
Geeft jouw rookmelder om de tien minuten een pieptoon? De kans is groot dat de batterij dan leeg is. Wanneer je de batterij vervangt, houdt het piepen direct op. Maar hoe vervang je nu zo'n batterij?

De stekkerproef
Wanneer je een stroomstoring hebt, zitten vaak meerdere ruimtes zonder stroom. Dit komt omdat deze ruimtes aan dezelfde groep gekoppeld zijn. Een stroomstoring kan komen, doordat je een lamp hebt opgehangen. Maar hoe los je dit nu op? In deze servicevideo leggen we je stap voor stap uit wat je kunt doen wanneer de stroom is uitgevallen.

  • Onze tweede servicevideo laat de stekkerproef zien.

  • Deze servicevideo laat zien hoe je jouw cv-ketel bijvult.

Service
Area staat graag voor jou klaar. Voor een reparatieverzoek kun je bijvoorbeeld zelf een afspraak maken in het nieuwe huurdersportaal van Area. Daarnaast zijn er onderhoudsklusjes, die jij als bewoner, zelf uitvoert. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bijvullen van je cv-ketel of een stekkerproef. Om jou hierbij te ondersteunen, hebben wij een aantal van deze onderhoudsklussen vertaalt in servicevideo’s. Sander, onze animatiebewoner, neemt je stap voor stap mee in het uitvoeren van de klus. Doordat je de handelingen ziet, is het een stuk eenvoudiger om het onderhoud zelf uit te voeren.