Spelregels droomslaapkamer

Wat leuk dat je meedoet aan onze actie voor ons 10-jarig jubileum. Je staat op het punt om jouw droomslaapkamer te bedenken. De hoofdprijs is je eigen droomslaapkamer. Er zijn wel enkele voorwaarden gesteld aan deze actie. Lees deze goed door voordat je begint met je ontwerp! Veel plezier met het maken van je eigen droomslaapkamer!

  1. Je woont in een woning van Area en je zit op de basisschool.
  2. Maak een ontwerp van jouw droomslaapkamer op een mooie tekening en stuur deze naar area10jaar@areawonen.nl. We willen graag in je e-mail de volgende gegevens meegestuurd krijgen: je naam, adres en woonplaats, je leeftijd, of je een jongen of meisje bent, de naam van een van je ouders/verzorgers en een telefoonnummer waarop die te bereiken is.
  3. Je kan je aanmelden tot uiterlijk maandag 4 juli 2022.
  4. Maandag 18 juli 2022 worden door een vakkundige jury de winnaars bekend gemaakt. Alle deelnemers krijgen via e-mail bericht wie er gewonnen heeft.
  5. Je mag geen elektrische apparaten zoals spelcomputers in je ontwerp zetten.
  6. Je mag geen (huis-)dieren meenemen in je ontwerp.

De realisatie van de gewonnen droomkamer wordt onder voorbehoud van de beoordeling van Area uitgevoerd. We zullen met de winnaars en zijn of haar ouders/verzorgers vooraf een gesprek hebben over hoe we de droomslaapkamer gaan maken.

Als je meedoet aan deze actie, dan ga je automatisch akkoord met de bovenstaande voorwaarden.