De Bogerd Uden

Area besloot in 2015 om de woningen op deze locatie te slopen. De sloop en sanering vond plaats in 2019.
In het nieuwe plan worden 40 woningen gerealiseerd waarbij de aandacht gericht is op een groene omgeving en duurzame woningen.

Samen met …
Area ontwikkelt dit plan in samenwerking met De Loods Architecten en Adviseurs. In januari 2021 is er, in verband met de coronamaatregelen een online omgevingsdialoog geweest met de omwonenden. De reacties van de omwonenden zijn zoveel mogelijk verwerkt in de plannen.

Voor wie gaan we bouwen?
Voor deze locatie is een nieuw plan ontwikkeld dat voorziet in 40 woningen van verschillende types voor kleine huishoudens en levensloopbestendige seniorenwoningen.
Binnen iedere huurprijscategorie zijn er woningen opgenomen in dit project.

Wat willen we bouwen?

  • 18 gezinswoningen met 3 woonlagen
  • 10 woningen voor kleine huishoudens met 2 woonlagen
  • 5 levensloopbestendige hoekwoningen van 2 woonlagen
  • 7 levensloopbestendige tussenwoningen van 2 woonlagen.

Planning
De bestemmingsplan procedure is in april 2021 bij de gemeente in gang gezet. Naar verwachting ligt het ontwerp-bestemmingsplan in het najaar van 2021 ter inzage.
Start uitvoering staat gepland voor augustus 2022, gewenste oplevering najaar 2023. In het voorjaar van 2023 zullen deze woningen via OnsHuiz.nl worden aangeboden.

Blijf op de hoogte
Op deze webpagina delen wij alle actuele informatie over dit project.

Daarnaast kunt u via www.overheid.nl op de hoogte gehouden worden (via e-mail of app) van alle bekendmakingen rondom deze plannen en andere officiële bekendmakingen in uw buurt.