Contact
Vragen? Laat het ons weten

De nieuwe Areander is er weer

Aandacht

Alles wat aandacht krijgt, groeit. Met dit keer een aantal extra onderwerpen in de Areander waarbij we stil willen staan. Heel belangrijk is een artikel over de huuraanpassing van dit jaar die op 1 juli plaatsvindt. Je krijgt uitgebreide informatie in woord en beeld (bekijk ook het filmpje) over wat dit voor jou betekent.

Verder lees je in deze uitgave dat we niet bepaald stil zitten. Zo hebben we in het kader van duurzaamheid ook de komende jaren een forse taak te realiseren. Onze woningen zijn al gemiddeld label B, maar we zijn er nog lang niet. Daarom leggen we op zeker 5000 van onze woningen zonnepanelen. Binnen drie jaar willen we dit project volledig hebben afgerond.

In de rubriek ‘Op de groene stoel’ ook dit keer aandacht voor duurzaamheid. Annette Visser, medewerker duurzaamheid bij Area, neemt plaats op de stoel. Zij zet zich met hart en ziel in om beter voor de wereld te zorgen. Hoe? Dat lees je in deze Areander of bekijk hier het filmpje.

Sinds kort werkt Area wijkgericht en wil zo de leefbaarheid van haar bewoners meer aandacht geven. In totaal zijn er vijf wijkteams: zij zijn het aanspreekpunt in de wijk. In de Areander vertelt één van de wijkteams uit Veghel wat deze nieuwe werkwijze betekent voor bewoners.

En verder in deze Areander onder meer: een sfeerverslag van AreaDoet, nemen we een kijkje in de vernieuwde Balans in de Flatwijk in Uden, krijgt speelgoed een nieuw leven in de SwopShop en blikt Ruud Dame terug op zijn jaren als voorzitter van de Bewonersraad van Area.

 

Veel leesplezier met de nieuwe Areander!