Inschrijven

Inschrijven: wat moet je doen? Iedereen vanaf 18 jaar en ouder met een geldig verblijfsdocument kan zich registreren. Volg de instructies stap voor stap. Heb je alle gegevens ingevuld? Klik dan op versturen en je bent geregistreerd bij Area. Je ontvangt een bevestiging van de registratie. Registratie kan alleen of samen met (een) ander(en). Registratie bij Area is gratis. 

Om voor een woning van Area in aanmerking te kunnen komen, moet je in het bezit zijn van een actuele Inkomensverklaring van de Belastingdienst (IB60). Wij adviseren je om dit elk jaar op te vragen bij de belastingdienst. Dit formulier moet je verplicht in jouw bezit hebben, wil je in aanmerking komen voor een woning van Area. Zorg dat je deze verklaring aangevraagd hebt, als je gaat reageren op woningen, je kunt dit doen door de belastingdienst te bellen: 0800-0543.

Let op! Krijg je de melding dat het BSN-nummer al bekend is bij Area, dan ben je al ingeschreven als woningzoekende. Je kunt dan inloggen en jouw gegevens controleren en wanneer nodig wijzigen.

Wanneer je jouw inloggegevens kwijt bent, kun je contact opnemen met ons Bewonersadviescentrum