Contact
Vragen? Laat het ons weten

Huurwoning Veghel

Een passende huurwoning in Veghelen omstreken

Als jij op zoek bent naar een sociale huurwoning in Veghel, dan kan Area je daarbij uitstekend van dienst zijn. In ons aanbod van ruim 8.000 woningen in de regio Veghel en Uden hebben wij woningen en appartementen te huur voor starters, huurders met een laag inkomen, vergunninghouders en voor mensen met een beperking. Omdat de huurprijs van een woning natuurlijk goed moet passen bij je gezinsgrootte en het gezamenlijk inkomen, wijzen we bij Area alle huurwoningen passend toe.

Goedkoop wonen in een aangename en vertrouwde omgeving

Bij Area vinden we het belangrijk dat een huurwoning in Veghel volledig aansluit bij jouw woonwensen. Of je nu een ruime eengezinswoning, of een aangepaste woning nodig hebt. We willen namelijk graag dat onze huurders zich echt thuis voelen. Daarom onderhouden we onze huurhuizen Veghel optimaal en voeren we regelmatig grootschalige renovaties uit. Daarnaast bouwen wij op duurzame wijze nieuwe woningen en wooncomplexen voor onze huurders. Zo creëren we levendige, sociale wijken waar het voor alle bewoners goed toeven is. In Veghel vind je onze woningen onder andere in de sfeervolle Bloemenwijk, de Oranjewijk, 't Ven en in het gezellige stadscentrum. 

Vind jouw nieuwe huurhuis in Meierijstad

Als je graag in Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode wilt (blijven) wonen, schrijf je dan snel in bij Area en ontdek de mogelijkheden die wij aan onze huurders te bieden hebben. Zo willen wij bijvoorbeeld de doorstroming voor onze oudere huurders extra aantrekkelijk maken. Daarom ondersteunen wij 55-plussers, die vanuit een eengezinswoning naar een kleinere woning willen verhuizen, op verschillende manieren. Bekijk ons complete woningaanbod op onshuiz.nl, of neem contact met ons op als je vragen hebt over het huren van een woning in Veghel.