Actueel Woningaanbod

Hieronder vind je het actuele woningaanbod van Area. Voor verdere uitleg, klik dan hier. Wanneer je wilt reageren op een woning moet je ingelogd zijn.

Om voor een woning van Area in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een Inkomensverklaring van de Belastingdienst (IB60/IBRI). Reageer je op woningen van Area dan adviseren wij je om deze verklaring op voorhand aan te vragen bij de belastingdienst, telefoon 0800-0543.

Area heeft beleidsmatig bepaald dat woningen met de laagste huurprijscategorie toegewezen moeten worden aan huurders met de lagere inkomens. Je moet voldoen aan de door Area vastgestelde inkomenseisen. Zie hiervoor de brochure inkomenseisen.

LET OP: Heb je geen Inkomensverklaring van de Belastingdienst (IBRI) in je bezit op het moment dat je kandidaat bent voor een woning, dan kom je niet in aanmerking en zal Area een volgende kandidaat benaderen.

Vanaf 1 november 2014 is het noodzakelijk dat je een Inkomensverklaring van de Belastingdienst (IBRI) 2013 in bezit hebt bij de toewijzing van een woning. Het IB60-formulier 2012 wordt vanaf dat moment niet meer gebruikt.