Actueel Woningaanbod

Hieronder vind je het actuele woningaanbod van Area. Voor verdere uitleg, klik dan hier. Wanneer je wilt reageren op een woning moet je ingelogd zijn.

Per 1 januari 2016 veranderen de toewijzingsregels voor sociale huurwoningen. De huurprijzen worden aangepast aan het inkomen. Klik hier voor meer informatie over het passend toewijzen.

Area biedt huurders die willen verhuizen van een eengezinswoning naar een voor ouderen gelabelde woning tijdelijk een aantrekkelijke tegemoetkoming!

Om voor een woning van Area in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een Inkomensverklaring van de Belastingdienst. Vraag deze op via telefoonnummer 0800-0543. LET OP: Heb je geen Inkomensverklaring 2014 of 2015 in je bezit van jou (en je eventuele partner) op het moment dat je kandidaat bent voor een woning, dan kom je niet in aanmerking en benadert Area een volgende kandidaat.

Area heeft beleidsmatig bepaald dat woningen met de laagste huurprijscategorie toegewezen moeten worden aan huurders met de lagere inkomens. Je moet voldoen aan de door Area vastgestelde inkomenseisen. Zie hiervoor de brochure inkomenseisen.